OMONIA TRANS, WE HANDLE - WE CARE

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 // 74o NEWSLETTER

OMONIA TRANS. Μας… κάναμε το τραπέζι!


Κάποιοι από εμάς υπολογίσαμε την περίοδο της καραντίνας και του αποκλεισμού σε χρόνια. Άλλοι σε μήνες. Οι πιο ανυπόμονοι σε ημέρες. Όμως, με όποιο τρόπο και αν τη μετρήσαμε, είτε ήταν δυόμισι χρόνια, είτε τριάντα μήνες, είτε εννιακόσιες ημέρες, το σίγουρο είναι ότι ο Covid μας κόστισε πολλά σε ατομικόοικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. 

Ειδικά για εμάς στην OMONIA TRANS, μία εξωστρεφή, οικογενειακή εταιρεία που έχει κτιστεί πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο, η κατάσταση ήταν ακόμη πιο οδυνηρή. Το πρώτο βήμα για να την ανατρέψουμε; Ένα τραπέζι, όπου επιτέλους βρεθήκαμε ξανά και γιορτάσαμε όλοι μαζί!

Συγκεκριμένα, τον μήνα που μας πέρασε, τόσο το προσωπικό των γραφείων μας, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όσο και το προσωπικό της αποθήκης βρέθηκαν και συνέφαγαν σε ένα όμορφο εστιατόριο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.
Χαλαρώσαμε, συζητήσαμε, σχεδιάσαμε, ήπιαμε ένα ποτήρι κρασί (εκτός από αυτούς που οδήγησαν) και ήρθαμε, ξανά, κοντά.

Αυτό το τραπέζι, το είχαμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ – και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη!


 

Επισκέψεις από την Ολλανδία!


Δεν είναι μόνο η χώρα της τουλίπας. Δεν είναι μόνο η χώρα των ανεμόμυλων. Είναι επίσης και η χώρα της OMONIA TRANS, καθώς η εταιρεία μας έχει ιστορικά χειριστεί πολλούς και σημαντικούς λογαριασμούς στην Ολλανδία.

Φέτος μάλιστα, προχωρήσαμε σε ακόμη μεγαλύτερη ενδυνάμωση της ήδη ισχυρής αυτής γραμμής, εγκαινιάζοντας τον Μάρτιο συνεργασία με έναν από τους ισχυρότερους και πιο καταξιωμένους ολλανδικούς μεταφορικούς ομίλους.

Στο πλαίσιο αυτό, τον μήνα που μας πέρασε, υποδεχθήκαμε στις εγκαταστάσεις μας τον ανταποκριτή μας στην Ολλανδία. Η ατζέντα περιέλαβε επισκέψεις στο πελατολόγιό μας, περιήγηση στα γραφεία μας και στην αποθήκη και γνωριμία με το προσωπικό.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι η OMONIA TRANS προσφέρει καθημερινές αναχωρήσεις groupage αποστολών από την παραδοσιακή γραμμή της Ολλανδίας.

ΟΜΟΝΙΑ TRANS και Ολλανδία. Μία σχέση που γίνεται ακόμη πιο ισχυρή!

 

Τουρισμός. Η σεζόν των ρεκόρ!


Μετά από μία διετία κακών νέων, τα καλά νέα όσον αφορά τον ελληνικό τουρισμό και την καλοκαιρινή σεζόν διαδέχονται το ένα το άλλο.
Ασυνήθιστο και, επιτέλους, ευχάριστο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η Κρήτη, καθώς και άλλοι σημαντικοί τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας αναμένουν σεζόν – ρεκόρ με τη φετινή κίνηση να πλησιάζει ή και να ξεπερνά τα επίπεδα του 2019.

Όλα τα μηνύματα από τους μεγάλους tour operators είναι ενθαρρυντικά ενώ ένα ακόμη ιδιαίτερα ευχάριστο νέο είναι η διαφαινόμενη επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που ενδέχεται πλέον να συμπέσει με το τέλος της χρονιάς.

Μεγάλα ταξιδιωτικά πακέτα κλείνονται ήδη για ΟκτώβριοΝοέμβριο και Δεκέμβριο, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνονται μέχρι τις αρχές του χειμώνα οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ.

Όμως, υπάρχει πάντοτε και η άλλη όψη του νομίσματος..

Ο κορωνοϊός, όσο και αν δεν θέλουμε να το συνειδητοποιήσουμε είναι ακόμη εδώ.
Ο αριθμός των κρουσμάτων και των επαναλοιμώξεων αυξάνεται, ενώ ανησυχία υπάρχει και για την αύξηση των νοσηλειών. Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί προς το τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, ενώ κατόπιν, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα ακολουθήσει αποκλιμάκωση.

 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.