OMONIA TRANS, WE HANDLE - WE CARE

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022 // 69ο NEWSLETTER

OMONIA TRANS. We handle. You love it!


Η νέα χρονιά είναι ήδη εδώ! Ευχόμαστε να είναι γεμάτη επαγγελματικές επιτυχίες και προσωπικές χαρές σε κάθε προμηθευτή και συνεργάτη μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Για εμάς στην OMONIA TRANS, το 2022 σηματοδοτεί νέους στόχους και προσδοκίες πάντα με ένα και μόνο γνώμονα: το συμφέρον των πελατών μας. 

Από το 1979 και την πρώτη μας γραμμή στη γερμανική αγορά μέχρι το σήμερα που μας βρίσκει με ένα δίκτυο 23 ευρωπαϊκών χωρών με 375 εκατομμύρια ανθρώπους, δεν έχουμε σταματήσει ούτε μία μέρα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με εργατικότηταπάθος και ενθουσιασμό

Εξωστρεφείς, δυναμικοί και προσηλωμένοι στον στόχο της συνεχούς ανάπτυξης, ανανεώνουμε για μία ακόμη χρονιά τη δέσμευσή μας να σας προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες της αγοράς. 

OMONIA TRANS. We handle. You love it!
 

Καλή χρονιά στα 24 βαφτιστήρια μας!


Όλοι όσοι διαβάζετε τις ενημερώσεις και τα νέα μας, γνωρίζετε καλά τη σχέση αγάπης μεταξύ της OMONIA TRANS και του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου Καλλιθέας (ΠΕΝ). Για εμάς, η προστασία, η στήριξη και η φροντίδα αυτών των παιδιών είναι πολλά παραπάνω από μία απλή πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Είναι στάση ζωής που μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία. 

Για το 2022 λοιπόν, γίναμε πάλι “νονοί” του ΠΕΝ! Η εταιρεία μας δώρισε 24 καινούρια ζευγάρια παπούτσια για τα 24 παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα. Η ανταμοιβή μας; 24 ζεστά παιδικά χαμόγελα που θα μας συντροφεύουν όλη τη χρονιά.

Το ΠΕΝ, που γιορτάζει φέτος τα 110 χρόνια λειτουργίας του, έχει ως κύριο σκοπό του τη φροντίδα και φιλοξενία παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στο ενδοοικογενειακό τους περιβάλλον.

Το ΠΕΝ φιλοξενεί αυτά τα παιδιά, τους δίνει καταφύγιο και μεριμνά για την επανένταξή τους στην κοινωνία.
 
 

Η Ελπίδα που έγινε Εφιάλτης


Το χιόνι για τους περισσότερους από εμάς σημαίνει όμορφες στιγμές, χαμόγελα και χιονοπόλεμο μεταξύ μικρών και μεγάλων. Ωστόσο, στην περίπτωση της κακοκαιρίας “Ελπίδα” που μετατράπηκε σε εφιάλτη, το χιόνι και οι πρωτόγνωρες χιονοκαταιγίδες δυστυχώς προκάλεσαν εκτεταμένο χάοςτεράστιες ζημιές και παράλυση του κρατικού μηχανισμού. 

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που μία θεομηνία πλήττει τη χώρα μας, από την επόμενη ημέρα της Ελπίδας άρχισε ο καταλογισμός ευθυνών και η αναζήτηση ενόχων σε πολιτικό, κοινωνικό ή ακόμη και… social media επίπεδο. Ωστόσο, για μία ακόμη φορά “βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος”.

Στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, τα ακραία καιρικά φαινόμενα τείνουν να εξελιχθούν από εξαιρέσεις σε κανόνα. Το δίδαγμα για να αποφύγουμε τις συνέπειες από την επόμενη Ελπίδα (αλλά και από τον επόμενο καύσωνα ή πυρκαγιά) είναι ένα: η δημιουργία μίας ευέλικτηςενιαίας ομάδας κρούσης, σε διαρκή συνεδρίαση, πριν ξεκινήσει το οποιοδήποτε φαινόμενο.

Διαφορετικά, και την επόμενη φορά, θα βρεθούμε να καταλογίζουμε ευθύνες, όταν το κακό θα έχει, δυστυχώς, συμβεί.

 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.