OMONIA TRANS, WE HANDLE -  WE CARE

ΙΟΥΝΙΟΣ 2021 // 64o Newsletter

Με την πένα της OMONIA TRANS!


Στην OMONIA TRANS πιστεύουμε ότι η βελτίωσή μας περνάει και μέσα από τη συνεχή βελτίωση του κλάδου μας. Γινόμαστε καλύτεροι όταν όλοι μας γινόμαστε καλύτεροι! Για αυτό, υποδεχόμαστε με χαρά και απαντάμε θετικά σε κάθε πρόσκληση αρθρογραφίας, άποψης και γνώμης από τα έγκυρα περιοδικά και portals του χώρου μας.
 
Στο πλαίσιο αυτό, και μετά το άρθρο του Κωνσταντίνου Πατσιώτη, Head of International Network για το Logistics News του προηγούμενου μήνα, η πένα της OMONIA TRANS συνεχίζει στο καταξιωμένο Supply Chain & Logistics. Αυτή τη φορά, “δια χειρός” Παναγιώτη Θεοδώρου, IT & Logistics Manager της εταιρείας μας.
 
Με τη μακρά του εμπειρία στον κλάδο, ο Παναγιώτης αναλύει τις σύγχρονες υπηρεσίες 3PL και εξηγεί τι κάνει μία επιχείρηση ευέλικτη και αποτελεσματική στις μέρες μας. Εξετάζει ποιες επιχειρήσεις βγαίνουν ιδιαίτερα ωφελημένες από τη συνεργασία με 3PL εταιρείες, ενώ αναφέρεται επίσης στο αποτύπωμα διανομής, το μεγαλύτερο κριτήριο για κάθε εταιρεία στον 21ο αιώνα.
 
Το άρθρο βρίσκεται στο περιοδικό Supply Chain Ιουνίου 2021. Αξίζει να το διαβάσετε!

 

Οι Πρώτες Βοήθειες, πρώτη μας προτεραιότητα!


Στην OMONIA TRANS, η ασφάλεια του προσωπικού μας, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο γνώσης Πρώτων Βοηθειών αποτελεί για εμάς τον πρώτο μας κανόνα και τη μεγαλύτερή μας προτεραιότητα. Τίποτα δεν είναι πάνω από την υγεία των ανθρώπων μας!
 
Η εκπαίδευση του προσωπικού μας στις Πρώτες Βοήθειες δεν είναι ποτέ μία “τυπική” διαδικασία. Για αυτό τον λόγο, επιλέξαμε ως συνεργάτη μας την εταιρεία First Aid και τον εκπαιδευτή κ. Ευθύμιο Γκαντή, πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό Emergency First Response που αριθμεί 56.000 εκπαιδευτές παγκοσμίως.
(Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να απευθυνθείτε στο site www.first-aid.gr )
 
Η εταιρεία μας επέλεξε άτομα τόσο από τα γραφεία όσο και από την αποθήκη που εκπαιδεύτηκαν σε ένα πλήρες πακέτο Πρώτων Βοηθειών:
  • Πλήρης Εκπαίδευση σε ΚΑΡΠΑ (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση)
  • Πρώτες Βοήθειες
  • ΑΕΑ (Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής)
  • Παροχή Οξυγόνου. 
 
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα απέκτησαν επίσης πτυχίο, που ακολουθεί τα πρότυπα του Παγκόσμιου Οργανισμού ILCOR (International Liaison Committee on Resuscitation).
 

Η αγορά δεν πετάει στα σύννεφα. Τα χρησιμοποιεί!


Το Cloud Computing αποτελεί εδώ και 15 περίπου χρόνια ένα από τα μεγάλα όπλα κάθε επιχείρησης. Από την πρώτη εφαρμογή του μέσω της Amazon (Amazon Elastic Compute Cloud), πίσω στο… μακρινό 2006 και μέχρι σήμερα, το Cloud έκανε άλματα προς τα μπρος και μετετράπη από εργαλείο για τους λίγους σε εργαλείο επιβίωσης.
 
Επιπρόσθετα, η έλευση της πανδημίας επιτάχυνε τη διείσδυση του Cloud τόσο στο παγκόσμιο όσο και στο ελληνικό επιχειρείν. Σύμφωνα με έρευνες, αυτή τη στιγμή, 2 στις 3 ελληνικές εταιρείες θεωρούν το Cloud απαραίτητο συστατικό της μελλοντικής τους ανάπτυξης στη μετά COVID εποχή.
 
Με το Cloud να έχει τα ηνία, αλλά και με την εγκατάσταση συστημάτων διαχείρισης πελατών CRM, την αναδιοργάνωση των διαδικασιών με συστήματα ERP, τη λειτουργία σύγχρονων ιστοτόπων και την αλληλεπίδραση στα ψηφιακά κοινωνικά δίκτυα με τους πελάτες τους, οι ελληνικές επιχειρήσεις φαίνεται να μπαίνουν δυναμικά στη νέα εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.
 
Ας συνεχίσουμε να πετάμε στα σύννεφα.
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.