OMONIA TRANS, WE HANDLE - WE CARE

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2021 // 62ο Newsletter

3, 2, 1… Reopening!


Μετά από το παρατεταμένο lockdown, φαίνεται ότι η χώρα, αλλά και η αγορά είναι πλέον έτοιμη να μπει στην τελική ευθεία του reopening – αρχικά με click away ή click inside και, ελπίζουμε σύντομα, χωρίς περιορισμούς.  Η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, που αυτή τη στιγμή μοιάζει με συμπιεσμένο ελατήριο, θα έχει προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για όλους.

Στο πλαίσιο, αυτό, η OMONIA TRANS θα είναι πάντα στο πλευρό των πελατών της. Είτε πρόκειται για το κομμάτι των εισαγωγών τους, είτε για τις παραδόσεις τους, είτε για τα logistics τους, η εταιρεία μας είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης αλλά και  σύμβουλος που θα βοηθήσει κάθε επιχείρηση να ανταποκριθεί άριστα στα νέα δεδομένα.

Τα διαπιστευτήριά μας για όλα τα παραπάνω; Η πορεία μας, τόσο ιστορικά, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, όσο και το πρόσφατο παρελθόν μας. Η OMONIA TRANS πέρασε όλες τις εξετάσεις με άριστα, τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown και του περσινού ανοίγματος, όσο και στη μακρά και δύσκολη περίοδο των διαδοχικών κυμάτων της πανδημίας. Και αυτό θα κάνει και τώρα.

3, 2, 1… Reopening με την OMONIA TRANS!
 

OMONIA TRANS: Παραδοσιακά... γερμανικά!


Στην OMONIA TRANS έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τη γερμανική αγορά, καθώς η Γερμανία αποτελεί την πιο παραδοσιακή αλλά και την πιο σημαντική γραμμή μας. Η είσοδός μας, εδώ και δεκαετίες, στην καρδιά της βαριάς βιομηχανίας της Ευρώπης μάς βοήθησε να εξελιχθούμε και να καταξιωθούμε. Η Γερμανία ήταν το εφαλτήριό μας για όλη την Ευρώπη!

Σήμερα, με αποθήκες σε Στουτγάρδη, Μόναχο, Φρανκφούρτη και Ντίσελντορφ, η OMONIA TRANS είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην περιοχή. Εάν δραστηριοποιήστε στη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη, μη χάνετε χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από την ευελιξία, την ταχύτητα, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές που μόνο η OMONIA TRANS μπορεί να προσφέρει.

Η Γεωργία Πατσιώτη (εορτάζουσα τη Δευτέρα 3 Μαΐου!) σας περιμένει για την εξυπηρέτησή σας είτε τηλεφωνικά στο 210 288 2624 είτε στο e-mail gpatsioti@omoniatrans.gr 
 

Καλή Ανάσταση μέσα μας… και γύρω μας!


Διανύοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα, εμείς οι Έλληνες, ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα, τη μεγαλύτερη εορτή της Ορθοδοξίας. Η βαθιά κατάνυξη που όλοι μας νιώθουμε, αλλά και η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα κάνουν το ελληνικό, Ορθόδοξο Πάσχα, μοναδικό σε όλο τον κόσμο. 

Σήμερα, το μήνυμα της Σταύρωσης του Θεανθρώπου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Η κατανόηση, ο αλληλοσεβασμός, η αλληλεγγύη και η αγάπη σε έναν κόσμο εύθραυστο και ταραγμένο αποτελούν τον μόνο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Οφείλουμε να έχουμε αυτά τα μηνύματα στην καρδιά μας, πυξίδα σε κάθε μας ενέργεια. 

Όλοι μαζί λοιπόν θα υποδεχθούμε το χαρμόσυνο άγγελμα της Ανάστασης. Παράλληλα, καθώς η μάχη εναντίον της πανδημίας COVID-19 φαίνεται ότι αρχίζει σιγά – σιγά να κερδίζεται, είμαστε πλέον αισιόδοξοι ότι η φετινή Ανάσταση θα αρχίσει από μέσα μας και θα συνεχιστεί γύρω μας.

Καλό Πάσχα σε όλους!
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.