OMONIA TRANS, WE HANDLE - WE CARE

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2020 // 58o Newsletter

25 παραμυθένια δώρα από την OMONIA TRANS!


Στις 20 Νοεμβρίου, γιορτάστηκε σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην πατρίδα μας, η Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Η OMONIA TRANS, λειτουργώντας πάντοτε με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το παιδί σε ανάγκη, δεν θα μπορούσε ποτέ να λείψει από αυτή την ημέρα. Και το απέδειξε με ένα…παραμυθένιο τρόπο!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας σε συνεργασία με το Παραμύθι με Όνομα (paramithimeonoma.gr) δημιούργησε 25 προσωποποιημένα παραμύθια για τα 25 παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (ΠΕΝ) Καλλιθέας. Κάθε παιδί είδε το δικό του όνομα τυπωμένο στο εξώφυλλο του παραμυθιού και πρωταγωνίστησε στο δικό του παραμύθι!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Παραμύθι με Όνομα για την άψογη συνεργασία στη δημιουργία των προσωποποιημένων παραμυθιών. Εμείς, από την πλευρά μας, τονίζουμε ότι μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας για ενέργειες και δράσεις Κοινωνικής Ευθύνης που θα φέρουν έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας, και ειδικά για τα παιδιά.
 

Lockdown Part II


Το δεύτερο κύμα COVID αιφνιδίασε πολλές χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Δυστυχώς, οι πανδημίες δεν λειτουργούν σύμφωνα με το δικό μας πρόγραμμα και τη δική μας βούληση (να σημειώσουμε ότι η φονική ισπανική γρίπη του 1918 είχε συνολικά τέσσερα κύματα σε δύο χρόνια).

Το αποτέλεσμα του δεύτερου κύματος ήταν ένα δεύτερο lockdown, δυστυχώς στην πιο κρίσιμη περίοδο του έτους για τις επιχειρήσεις και τις μεταφορές. Η OMONIA TRANS, και σε αυτή την περίοδο, όπως και στο πρώτο lockdown της άνοιξης, συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες της αδιάλειπτα, ενώ έχει θεσπίσει τηλεδιασκέψεις και τηλεργασία στο βαθμό που είναι εφικτό για τον κλάδο των μεταφορών.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να υποστηρίξουμε την αγορά τη στιγμή που αυτή θα ανοίξει, οποτεδήποτε τον Δεκέμβριο. Ευχόμαστε και ελπίζουμε αυτό να συμβεί νωρίς ώστε στον μήνα που η αγορά έχει παραδοσιακά τα καλύτερα αποτελέσματα να καλυφθεί, όσο είναι δυνατόν, ο χαμένος τζίρος.

Μέχρι τότε, φοράμε μάσκες, κρατάμε αποστάσεις, προσέχουμε, απολυμαίνουμε και μένουμε αισιόδοξοι. Όλα θα πάνε καλά!
 

COVID rapid test στην OMONIA TRANS


Η εταιρεία μας έδωσε τις “εξετάσεις” της στο πρώτο κύμα κορωνοϊού την άνοιξη και πήρε τα εύσημα από όλους. Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και πάρθηκαν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις, όπως μάσκες και γάντια, καθημερινές απολυμάνσεις, σύστημα τηλεργασίας και εκ περιτροπής εργασίας κλπ.

Ακόμη, θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο, ειδικό συνεργείο τεχνικών και επιστημόνων με ειδίκευση στις νέες τεχνολογίες απολύμανε όλους τους χώρους μας κατά COVID-19 με αντιμικροβιακούς παράγοντες και ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης, εξασφαλίζοντας στους ανθρώπους μας ένα ακόμη πιο ασφαλές περιβάλλον.

Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Από τον Νοέμβριο, η OMONIA TRANS θέσπισε rapid test κορωνοϊού για το σύνολο του προσωπικού της τόσο στα γραφεία μας όσο και στην αποθήκη, προκειμένου να διασφαλίσει ακόμη περισσότερο την πρόληψη σε τυχόν θετικό αποτέλεσμα με άμεση απομόνωση κρούσματος. Τα τεστ θα διενεργούνται κάθε μήνα.

OMONIA TRANS. We handle. We care…και για τους ανθρώπους μας!
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.