OMONIA TRANS, WE HANDLE - WE CARE

ΙΟΥΛΙΟΣ 2020 // 55o Newsletter

OMONIA TRANS. Βήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

OMONIA TRANS. Βήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


Εδώ και 40 και πλέον χρόνια, OMONIA TRANS σημαίνει εξαιρετικές υπηρεσίες μεταφορών και logistics που καλύπτουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη και συνεργάτη. Σημαίνει όμως και κάτι άλλο: προσφορά προς τον συνάνθρωπο, την κοινωνία και ιδιαίτερα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσα από ένα εκτεταμένο φάσμα ενεργειών κοινωνικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο αυτό, και με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά, αυτό το καλοκαίρι γίναμε “νονοί”! Συγκεκριμένα, η OMONIA TRANS δώρισε 23 καινούρια ζευγάρια παιδικά παπούτσια για τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (ΠΕΝ) που λειτουργεί στην Καλλιθέα, στην Αθήνα. 

Το ίδρυμα, με ιστορία άνω των 100 ετών, έχει ως κύριο σκοπό τη φιλοξενία και τη φροντίδα του παιδιού που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο ενδοοικογενειακό του περιβάλλον. Σήμερα, το ΠΕΝ φιλοξενεί 23 παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών δίνοντάς τους καταφύγιο και μεριμνώντας για την επανένταξή τους στην κοινωνία.

Είμαστε σίγουροι ότι το Ίδρυμα θα κάνει μία θαυμάσια δουλειά για να βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην κοινωνία. Εμείς, από την πλευρά μας χαιρόμαστε που τους δίνουμε τη δυνατότητα να κάνουν βήματα με τα νέα τους παπούτσια.

Καλοφόρετα!

 

Εφοδιαστική αλυσίδα. Ένα "δύσκολο" καλοκαίρι.

Εφοδιαστική αλυσίδα. Ένα “δύσκολο” καλοκαίρι.


Η ανταπόκριση και η ευελιξία που επέδειξε ο κλάδος των μεταφορών και logistics τόσο κατά την κορύφωση της πανδημίας όσο και μετά το τέλος του lockdown υπήρξε υποδειγματική. Τα αντανακλαστικά σε αποθήκες και κέντρα διανομής ήταν εξαιρετικά με απολυμάνσεις, εξατομικευμένα εργαλεία, διεύρυνση χρήσης e-CMR και πολλά άλλα. 

Όμως, η αλήθεια είναι ότι ακόμη, απέχουμε πολύ από την κανονικότητα, όποια εντέλει και αν είναι αυτή. Απόδειξη το φετινό καλοκαίρι αυτής της τόσο ιδιαίτερης χρονιάς που προδιαγράφεται δύσκολο τόσο για τον ελληνικό τουρισμό, όσο και για την εφοδιαστική αλυσίδα.

Αν και η τουριστική περίοδος είναι αρκετά μειωμένη, οι ανάγκες της αγοράς για συνεχή και απρόσκοπτο εφοδιασμό συνεχίζουν να είναι υψηλές. Σε συνδυασμό με τους περιορισμούς στα δρομολόγια φορτηγών εξαιτίας των απαγορευτικών στους αυτοκινητόδρομους, αλλά και τους περιορισμούς στα καράβια με σκοπό την (όποια) ενίσχυση του τουρισμού, οι εταιρίες μεταφορών και logistics αυτό το καλοκαίρι, θα χρειαστεί να “ιδρώσουν” πολύ περισσότερο.

Αλλά, όπως πάντα, θα τα καταφέρουν!

 

Σε αυτές τις διακοπές μην ξεχάσετε τη μάσκα!

Σε αυτές τις διακοπές μην ξεχάσετε τη μάσκα!


Η στιγμή που περιμέναμε είναι πλέον εδώ. Μετά από ένα χρόνο που έμοιαζε περισσότερο σαν μία… ολόκληρη δεκαετία με όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκειά του, ο Αύγουστος, και για τους περισσότερους από εμάς, οι διακοπές είναι πλέον προ των θυρών. Ευκαιρία για ξεκούραση, ανασκόπηση και γέμισμα μπαταριών.

Η OMONIA TRANS εύχεται σε όλους τους συνεργάτες της καλές και πάνω από όλα ασφαλείς διακοπές. Ναι στη μάσκα με τον αναπνευστήρα, ναι όμως και στη μάσκα προστασίας. Μην την ξεχάσετε!

Τέλος, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία μας θα συνεχίσει αδιαλείπτως τη λειτουργία της καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου για εισαγωγές, εξαγωγές και παραδόσεις.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!
 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.