OMONIA TRANS, WE HANDLE - WE CARE

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020 // 54o Newsletter

OMONIA TRANS. Επιστρέφουμε, ακόμη πιο δυνατοί!


Σταδιακά, και πάντοτε τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, η κανονικότητα στην Ελλάδα και τις περισσότερες χώρες του εξωτερικού επιστρέφει. Έτσι, στη μετά Covid περίοδο, η OMONIA TRANS επανέρχεται στις γραμμές που εξυπηρετεί, ακόμη πιο δυνατή! Ας δούμε δύο από τις πιο σημαντικές μας γραμμές.

Γραμμή Βουλγαρίας – Ρουμανίας
Η εταιρεία μας, πάντοτε στο πλευρό των πελατών της και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τους, έχει δημιουργήσει ένα καινούριο δίκτυο συνεργασίας στις δύο γειτονικές βαλκανικές χώρες. Καθώς η Βουλγαρία, ιδιαίτερα, συνδέεται με μεγάλους ευρωπαϊκούς διαδρόμους μεταφοράς, η προνοητικότητα της OMONIA TRANS βοηθά τους πελάτες της να μειώσουν τον εκτιμώμενο χρόνο μεταφοράς.

Εξυπηρετούμε τη γραμμή της Βουλγαρίας με εβδομαδιαίες, αλλά και ενδιάμεσες αναχωρήσεις ενώ προσφέρουμε ευελιξία και αμεσότητα περισυλλογής από διαφορετικούς ταχυδρομικούς κωδικούς Βουλγαρίας – Ρουμανίας. 

Το βαλκανικό μας δίκτυο προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και εγγύηση στις μεταφορές σας, καθώς διαθέτουμε τον δικό μας, ελληνικό στόλο. Έτσι, παρέχουμε διαρκή παρακολούθηση και ενημέρωση για τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας, πάντα φυσικά με το μοναδικό service και τις ασυναγώνιστες τιμές της OMONIA TRANS!

Γραμμή Τσεχίας
Στην καρδιά της Ευρώπης και δίπλα στην πιο παραδοσιακή γραμμή της OMONIA TRANS στην ήπειρο, αυτή της Γερμανίας, υπάρχει η Τσεχία. Πρόκειται για μία χώρα που έχει κάνει την “έκπληξη”, καθώς σύμφωνα με το παγκοσμίου φήμης Ινστιτούτο Ανάπτυξης Διαχείρισης IMD, κατατάσσεται πλέον ως η πιο ανταγωνιστική οικονομία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη

Σε αυτή την πραγματικά, ιδιαίτερα υποσχόμενη γραμμή, η OMONIA TRANS για μία ακόμη φορά κάνει τη διαφορά. Προσφέρει στους πελάτες της πλήρη κάλυψη της χώρας με δρομολόγια από και προς την Τσεχία, εβδομαδιαίες αναχωρήσεις αλλά και ένα ισχυρότατο δίκτυο συνεργατών

 

e-CMR. Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφαλείας!

e-CMR. Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ασφαλείας!


Η ασφάλεια προσωπικού ήταν πάντοτε πρωταρχικός στόχος για κάθε εταιρεία. Ιδιαίτερα όμως στις μέρες μας και με την πανδημία του Covid-19 να αποτελεί έναν κίνδυνο που δεν έχει ακόμη αντιμετωπιστεί οριστικά, η ασφάλεια, και ειδικά στον χώρο των οδικών μεταφορών είναι πιο σημαντική από ποτέ. 

Τα απαραίτητα έγγραφα που συνοδεύουν κάθε φορτίο μπορεί να αποτελέσουν πηγή μόλυνσης παρά τις επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις χώρων και την τήρηση των υπολοίπων κανόνων ασφαλείας. Για αυτό, το e-CMR, η ψηφιακή δηλαδή φορτωτική είναι εδώ, για να δώσει μία οριστική λύση στο πρόβλημα. 

Το e-CMR, η πρώτη χρήση του οποίου έγινε πριν μόλις 3 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2017 μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας, έχει επιπλέον πλεονεκτήματα, πέραν της ασφάλειας. Καθώς αποστολείς και μεταφορείς εισάγουν και ανταλλάσσουν ηλεκτρονικά δεδομένα και πληροφορίες με τη χρήση κινητού τηλεφώνου ή tablet προκύπτει μία σειρά από σημαντικά οφέλη. Αυτά περιλαμβάνουν:
  • Εντυπωσιακή μείωση του λειτουργικού κόστους
  • Ταχύτητα διαδικασιών
  • Περιορισμός των διαχειριστικών λαθών
  • Τέλος στην παραποίηση εντύπων CMR
  • Προστασία του περιβάλλοντος μέσα από την κατάργηση της χρήσης χαρτιού.

 
Φιλικά, η ομάδα της OMONIA TRANS. 
WE HANDLE - WE CARE.