Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
el-GRen-USde-DEes-ESit-IT

Φιλοσοφία και Αξίες της OMONIA TRANS

OMONIA TRANS, WE HANDLE - WE CARE 

Η φιλοσοφία μας

Το εταιρικό μας σύνθημα "WE HANDLE - WE CARE" δείχνει επακριβώς τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, η οποία έχει διπλή σημασία για τους πελάτες μας.

Εμείς, οι άνθρωποι της OMONIA TRANS, χειριζόμαστε όλες τις ανάγκες σε μεταφορές και logistics των πελατών μας, σε πλήρη συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, εφαρμόζοντας παράλληλα στρατηγικές που οδηγούν σε υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για αυτούς.

Από την άλλη πλευρά, δεν περιοριζόμαστε στον χειρισμό! Κάνουμε το παραπάνω βήμα για τους πελάτες μας, με την ιδιαίτερη φροντίδα που δείχνουμε για αυτούς και τα προϊόντα τους σε κάθε στάδιο της αλυσίδας εφοδιασμού, τηρώντας έτσι την ποιότητα του brand τους, την εικόνα και τις αξίες της.

Οι βασικές μας αξίες

Στην OMONIA TRANS, λειτουργούμε με ένα μοναδικό ομαδικό πνεύμα, καθώς και με απόλυτη προθυμία για να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Επιπλέον, έχουμε δεσμευτεί για μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον εφοδιαστική αλυσίδα μέσα από κάθε μας δράση (για παράδειγμα, είμαστε η πρώτη εταιρεία που χρησιμοποιεί υβριδικά ηλεκτροκίνητα φορτηγά για διανομές στην Ελλάδα).